Wat doen wij

Door jou centraal te stellen bij PerfectShipping, focussen wij niet alleen op het werven van de juiste mens in de juiste functie. Onze focus richt zich erop om jou te helpen je loopbaan te ontwikkelen in overeenstemming met je eigen doelen en ambities. We bieden ondersteuning en training om mensen te helpen in hun rol te slagen. Tegelijkertijd helpen we je de nodige vaardigheden en ervaring op te bouwen, om vooruitgang te boeken in jouw branche. Met persoonlijke begeleiding voor alle “crew ”leden, werken we er constant aan om ons personeel méér te bieden. Wanneer je werkt of geselecteerd wordt door PerfectShipping, bieden wij meer dan alleen een baan in de binnenvaart.

Of je nu onlangs bent afgestudeerd als matroos, kapitein of sowieso zeer ervaren bent in de branche? Of je nu beschikt over brede kennis en vaardigheden die er toe doen? Of je nu een branche-, handels- of bevrachtingsspecialist bent? We komen graag in contact met je!

We nemen ook kandidaten aan met geen of weinig ervaring, interesse in de nautische wereld is voor ons voldoende, maar dan moet je wel bereid zijn om bij ons een leertraject in te gaan!