Wat doen wij?

Wij geven, middels op maat gemaakte wervingsdiensten aan scheepseigenaren en –beheerders, invulling aan de groeiende behoefte aan (hoog)gekwalificeerde bemanningsleden door deze aan- en vanuit alle sectoren in de maritieme industrie te leveren.

PerfectShipping onderscheidt zich door het leveren van een persoonlijke service op professioneel niveau en het opbouwen van sterke relaties met elke klant. Om dit aan onze klanten te blijven leveren, weten we dat het essentieel is om ons personeel te blijven ontwikkelen en opleiden, om hen optimaal te laten functioneren en gemotiveerd te houden. Wanneer we werven, houden we niet alleen rekening met opleiding en ervaring, maar zoeken we nuchtere, echte mensen die onze kernwaarden delen en onze klanten centraal stellen.

Waarom kiest u ons

Als gelijkwaardige partners inventariseren we uw bemanningsbehoeften en zoeken we naar op maat gemaakte oplossingen op het gebied van personeel, opleidingen en goed werkgeverschap. Onze wervingsdiensten voor uw bemanning zijn ontworpen om waarde toe te voegen aan uw bedrijf.

PerfectShipping gaat graag het persoonlijk contact aan met opdrachtgevers en voelt zich als partner verantwoordelijk voor het in te zetten personeel. We zijn daarbij flexibel en dedicated om u te ondersteunen in alle facetten van uw personele inzet.

Persoonlijke service op professioneel niveau

Plaats een vacature Neem contact op