Wat doen wij?

Payrolling

icon-payrolling

Wil u de lasten en risico’s van het werkgeverschap voor (een deel van) uw personeel niet langer zelf dragen? Maak dan een afspraak om onze unieke payroll dienstverlening met u te bespreken. Bij PerfectShipping worden uw volledige personeelskosten, zowel de directe als de indirecte, teruggebracht tot één tarief per gewerkt uur. Overzichtelijker kan het niet!

Wilt u als binnenvaartwerkgever of -ondernemer uw personeel laten payrollen? Neem voor een persoonlijk advies en een kostenvergelijking op maat contact met ons op. Wij berekenen graag wat ons unieke payrollproduct voor u kan opleveren.

Ontzorgen

Als goede HR-partner zorgen wij ervoor dat u zich niet langer bezig hoeft te houden met wet- en regelgeving rondom werkgeverschap. Wijzigingen in wet- en regelgeving, re-integratie van zieke medewerkers, arbeidscontracten, ontslag, cao-aanpassingen, vragen over loon of vrije dagen? Wij lossen alles wat aan het werkgeverschap gerelateerd is voor u op en voeren het contractmanagement voor u uit. Als HR specialist zijn wij altijd op de hoogte van de ontwikkelingen die spelen en kunnen wij u op maat adviseren met betrekking tot uw bedrijfsvoering. De werving van geschikte medewerkers heeft u al geregeld en vervolgens profiteert u van de flexibiliteit die wij u kunnen bieden bij het inzetten van deze mensen.

Wij helpen u graag verder

Neem contact op